Uge- & Fredagsmenuer

fredag den 3. maj tilbyder køkkenet smørrebrød.
 
Koster 32 kroner pr. stk.
Dog særpris fiskefilet med stjerneskudsdressing. 35 kroner.
 
Væg mellem:
– Roastbeef, remoulade, høvlet peberrod, agurkesalat, ristede løg,
– Rullepølse, italiensk salat, rødløg, sky
– Hamburgerryg, italiensk salat, ægge stand, asparges
– Æg og rejer med mayo
– Leverpostej, bacon, champignon, agurk salat
– Dyrlægens natmad, leverpostej, saltkød, bacon, sky, rødløg
– Steg, rødkål, agurkesalat, appelsin
– Fiskefilet, remoulade, citron
– Franskbrød med ost.
– Fiskefilet med stjerneskudsdressing og rejer – BEMÆRK PRISEN er 35,-
 
Gavekort indløses til gl. pris.
Bestilles senest torsdag
På facebook, på 7482 1933 (mellem 9.00 og 17.00) eller sms 4096 2187.
 
Hentes mellem 15.00 og 18.00.
 
 
 

Hverdagsmaden Uge 18

I uge 18 tillbyder køkkenet:
 
Mandag/tirsdag
– Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat
 
Onsdag/torsdag
– Dansk bøf med bløde løg, hertil kartoffelbåde og bearnaise sauce
 
Husk maden skal varme hjemme hos jer. Og afhentes mellem 15.00 og 18.00.
 
Salat som tilkøb. En portion 15 kroner, 2 for 25 kroner, 3 for 30 og 4 for 40 kroner.
 
Bestil på facebook, på telefon 74821933 (mellem 9.00 og 17.00) eller sms 4096 2187.
 
Al hverdagsmad er efter først til mølle, så der kan være udsolgt.