Hytter

Image

Vi tilbyder pr. 16. juni 2020 overnatning i 5 helt nye lækre hytter - de er beliggende lige op af vores center, så der er rig mulighed for at benytte sig af hele områdets aktiviteter såsom:

  • Friluftsbad
  • Multibane
  • Padletennis
  • Pump track bane
  • Der er også MTB bane i nærområdet

Indretningen af hytterne:

De 5 naturhytter er hver indrettet med seks sovepladser. 1x dobbelt sovesofa og 2x2 køjesenge, samt hyggekrog med plads til spil og afslapning.
Der er et lækkert badeværelse med toilet og bruseniche. Du finder også te-køkken samt gratis Wi-Fi i alle hytterne, sammen med gode parkeringsforhold tæt på.
Hytterne er røgfri og kæledyr må vi bede blive hjemme.

Hytte 2 og 4 er med en lille terrasse, hvor hytte 1, 3 og 5 til gengæld har lidt mere indendørs plads. Se oversigtsplan her.

Gram Fritidscenter skaber gode og aktive rammer for alle aldre, træningslejre, skoler og grupper af enhver slags. Så om du er på træningslejr, udflugt eller bare trænger til at komme lidt væk hjemmefra så er disse hytter meget anvendelige sammen med de mange gode faciliteter i centret.

Det kunne jo være at nogle af gæsterne til en hyggelig fest eller familiesammenkomst har brug for et sted at overnatte. Eller ønsker måske at booke en af mødelokalerne, når man alligevel er i hytterne. Gram Fritidscenter har meget at byde på, og vi er selvfølgelige altid klar til at lave en kombination af forskellige aktiviteter, faciliteter, forplejning, overnatning m.v.

Priser pr. overnatning:

1 person Kr. 499,-
2 personer Kr. 599,-
3 personer Kr. 699,-
4 personer Kr. 799,-
5 personer Kr. 899,-
6 personer Kr. 899,-
   


Alle priser er inkl. slutrengøring men eksl. sengelinned og håndklæder som er obligatoriske.
Pris for et sæt sengelinned og et håndklæde er kr. 65,- pr. person.

Du kan foretage en booking af hytterne ved at kontakte os i centret på telefon 7482 1933 eller e-mail gramfritidscenter@grambynet.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

Gram Fritidscenter

Stadionvej 15   •  6510 Gram  •  Tlf.    7482 1933  •  Mail: gramfritidscenter@grambynet.dk

Lavet af Ballum IT ApS